Zaterdag Koffie & Zó! Dorpsstraat

Foto: Zó! Zoetermeer

Zoals iedere maand komt Zó! Zoetermeer zaterdag 27 mei praten met de Zoetermeerders. Deze keer wordt Koffie & Zó! van 11.00 tot 13.00 uur gehouden in de Dorpsstraat.

Speciale vraag

Marijke van der Meer, fractievoorzitter van Zó!: ‘We komen deze maanden met een speciale vraag, want we horen graag wat de bewoners van Zoetermeer belangrijk vinden voor ons verkiezingsprogramma. Natuurlijk komen we ook weer om gewoon met een kopje koffie erbij met de mensen te praten over hun ervaringen in Zoetermeer. Wat gaat er goed, wat moet er beter? is dan altijd onze vraag.’

De fractie van Zó! komt, geholpen door enthousiaste leden, iedere maand – ook als er géén verkiezingen zijn – naar een van de wijken van Zoetermeer om goed op de hoogte te blijven van wat er speelt in de stad.

Er speelt veel

Van der Meer: ‘Er speelt veel in de stad. We hebben net van het college antwoord gehad op onze vragen over de bereikbaarheid van de Dorpsstraat, want de winkeliers maakten zich zorgen over de vele wegwerkzaamheden. Er worden momenteel plannen gemaakt om in de stad nog ruim 10.000 woningen erbij te bouwen. Er wordt gewerkt aan de eventuele komst van de HOM en we hebben heel veel reacties gehad op onze vragen over hondenpoep in Meerzicht. Het blijft nodig dat we veel met de mensen praten.’

Buiten

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen