Contactgegevens

Zoetermeer
Zoetermeer
Foto: Redactie Zoetermeer

Nieuws.nl Redactie Zoetermeer

E-mail: [email protected]

Facebook

Twitter: @ZoetermeerVndg

Persberichten

U kunt uw persberichten (inclusief foto en/of logo) of uitnodiging om gebeurtenissen bij te wonen zenden aan: [email protected] Wij raden u aan om bij persberichten indien mogelijk een horizontale foto in jpg-formaat bij te voegen. Persberichten met een bijpassende foto worden beter gelezen. Wij plaatsen nieuwsitems gratis. Indien u wel nieuws heeft, maar (nog) geen persbericht kunt u middels hetzelfde e-mail-adres ook contact opnemen met de redactie. Wij blijven graag op de hoogte van evenementen, zodat wij verslag kunnen doen en onze evenementen-kalender zo volledig mogelijk kunnen houden.

Ook een Blog schrijven?

Heeft u veel inspiratie om over onderwerpen te schrijven die met Zoetermeer te maken hebben? Neem contact op met de redactie voor de mogelijkheden.

Advertenties

 

Publicaties op deze site

Publicaties op deze website vallen onder het auteursrecht. Dit betekent dat niemand deze tekst openbaar mag maken en/of verveelvoudigen zonder voorafgaande toestemming. Dit geldt nadrukkelijk voor publicaties op andere nieuwswebsites en -media. Indien u artikels van deze website voor dat doeleinde wilt gebruiken, kunt u contact opnemen met de redactie voor de tarieven en een overeenkomst om deze artikels te plaatsen op uw media.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen