Koffie & Zó! in Leidsewallen

Foto: Zó! Zoetermeer

In het winkelcentrum Leidsewallen, aan het Meeuwenveld, wordt op zaterdag 30 september Koffie & Zó! gehouden. Van 11.00 tot 13.00 uur staat de fractie klaar om – met een lekker bakje koffie erbij – te praten met de bewoners van Zoetermeer.

‘De vorige keer dat we er waren hoorden we veel klachten over het onderhoud van vooral de straten, fietspaden en de stoepen. We zijn benieuwd of het intussen verbeterd is,’ zegt fractievoorzitter Marijke van der Meer: ‘maar we willen ook van andere kwesties weten hoe het gaat. We zijn altijd geïnteresseerd in hoe het gaat met de Wmo, met de sport, parkeergelegenheid, en noem maar op.’

Zó! Zoetermeer vindt het belangrijk om niet alleen rondom de verkiezingen met de inwoners te praten, dus er wordt iedere maand – steeds op wisselende locaties in de wijken – gesproken met de inwoners van Zoetermeer. Mensen uit heel Zoetermeer zijn welkom.

Van der Meer: ‘We horen altijd weer nieuwe dingen bij Koffie & Zó!. Soms pakken we het direct op en gaan we vragen aan het college stellen, soms houden we het in ons achterhoofd voor het moment dat het in de raad aan de orde komt. We hebben dus bij alle besluiten een beeld van wat er speelt in de stad.’

Buitenactiviteit

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen