VVD lanceert enquête voor ondernemers

Foto: VVD Zoetermeer

De VVD Zoetermeer vraagt ondernemers hoe Zoetermeer nog beter kan. In een enquête kunnen ondernemers laten weten waar zij tegen aan lopen.

Op die manier wil de VVD zich nog beter inzetten voor de Zoetermeerse ondernemers. Bekende Zoetermeerse ondernemers Anke van As (Makelaardij van As) en Ron van den Berg (Talk of Town/Geusz bier) hebben de eerste enquêtes ingevuld.

Minder regels

“De VVD-fractie heeft zich afgelopen periode, samen met wethouder Rosier, ingezet voor betere bereikbaarheid, goede communicatie en minder regels. We zijn er echter nog niet! We horen graag hoe we Zoetermeer nog ondernemender kunnen maken.” Aldus Jan Iedema, fractievoorzitter van de VVD Zoetermeer en zelf ondernemer.

Ondernemers

De VVD bepleit al jaren het belang van ondernemers in Zoetermeer. Ook in het nieuw vastgestelde verkiezingsprogramma van de VVD Zoetermeer wordt veel aandacht besteed aan ondernemers. Zo wil de VVD een glasvezelnetwerk voor ICT-bedrijven, een uitbreiding van het Dutch Innovation Park en lage financiële lasten voor ondernemers.

Lagere lasten

Anke van As is naast ondernemer ook VVD-lid. “Als ondernemer wil ik de ruimte krijgen om te ondernemen. De VVD is de partij die zich al jaren inzet voor minder overbodige regels en lagere financiële lasten.” Ondernemer Ron van den Berg, de man achter Geusz bier, vult aan: “Het is goed dat de VVD aan ondernemers vraagt naar hoe Zoetermeer beter kan. Meer ondernemingen leiden uiteindelijk tot meer banen, bruis en levendigheid in de stad.”

Enquête

De enquête kan worden ingevuld op de website en sociale media van de VVD Zoetermeer. Ook de RVOZ zal de enquête onder haar leden verspreiden. De enquête vind je op de volgende link: https://goo.gl/forms/A8QfV2i8FeKCs3yi1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen