Forum Pets Kattendag

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Hou je van dieren? Dan is de Forum Pets Kattendag op 22 maart speciaal voor jou! Dierenliefhebbers van elke leeftijd zijn welkom bij onze nieuwe Forum Pets dagen, waarbij vier keer per jaar specialisten en ervaringsdeskundigen vertellen over onze favoriete huisdieren.

De eerste Forum Pets gaat op zondag 22 maart van 14.30 -16.00 uur van start in het Forum, de hoofdvestiging van de bibliotheek. Het thema deze keer is Nederlands meest populaire huisdier: de kat. Katten zijn hele lieve en leuke gezelschapsdieren, maar kunnen ook regelmatig kattenstreken uithalen en bijzonder gedrag vertonen. Onze kattengedragsdeskundigen Sonja Burger en Giny Schoemaker vertellen je alles hierover en leert je jouw kat beter begrijpen.

Misschien denk je er wel over om een kat te nemen. Dan is de Forum Pets Kattendag extra interessant voor jou. Onze ervaringsdeskundige Naomi Vos zal met haar achtjarige dochter vanuit de praktijk vertellen hoe het is om katten als huisdier te hebben. Natuurlijk zijn er ook veel mogelijkheden om vragen te stellen.
Mocht je hierna overtuigd zijn van het plezier van een eigen kat, dan stelt Dierentehuis Zoetermeer en Leiden graag de portretten van hun besnorde poezenbeesten aan je voor. Stuk voor stuk gezellige huistijgers op zoek naar een eigen mandje.

We gaan tijdens de Forum Pets ook even creatief aan de slag voor kattenliefhebbers van elke leeftijd. Neem een paar toiletrollen mee, dan leren wij je om daar een leuk kattenspeeltje van te maken. Tijdens de Forum Pets dierendagen zijn geen levende dieren aanwezig i.v.m. het welzijn van de dieren en eventuele allergieën van bezoekers.

De Forum Pets Kattendag wordt georganiseerd in de trainingsruimtes, tweede etage in het Stadhuis-Forum. Deelname is kosteloos.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen