LHN zoekt hulp

Foto: LHN

De LHN (Lijst Hilbrand Nawijn) is de grootste lokale politieke partij in Zoetermeer. Wethouder Mariëtte van Leeuwen is verbonden aan de LHN en ze hebben 6 raadsleden die zich, samen met 2 commissieleden en een fractiesecretaris buigen over de uitdagingen van de stad.

Hulp nodig

Zoetermeer investeert in bewoners, economie, veiligheid, woonomgeving en bruis. Het college van Zoetermeer heeft de Perspectiefnota 2016-2019 aangeboden aan de raad. Hierin staat de actuele financiële situatie van de stad en de nota bevat veel voorstellen voor nieuwe plannen en acties. Er is, na jaren van crisis en bezuinigingen, financiële ruimte om meer te investeren in de stad. En daarbij hebben ze uw hulp dus nodig. Als lokale partij willen LHN uiteraard weten waar onze inwoners verbeterpunten zien. Waar wilt u dat zij aandacht voor hebben en geld voor reserveren?

Uw mening horen

Om uw mening te horen zijn zij op zaterdag 11 juni van 11:00 tot ongeveer 15:00 uur in het Stadshart te vinden. Schroom dus niet om de leden aan te spreken; ze staan er voor u.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen