Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren

Foto: Total Exercise

In de nacht van Zaterdag 28 op 29 oktober vindt tussen 02.00 en 03.00 uur de Wintertijd Challenge – Total Exercise Militairy Outdoor Fitness voor Spieren voor Spieren voor de tweede keer plaats op het terrein van Snowworld Zoetermeer. Een uur sporten als de zomer overgaat in de winter voor kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is dat zij kunnen sporten.

Een uur lang heerlijk in de buitenlucht Fitnessen, “bootcampen” met een militair tintje. De workout wordt op het terrein van SnowWorld verzorgd door militairen en oud-militairen onder leiding van Total Exercise. De workout is voor iedereen toegankelijk, zowel de geoefende buitensporter als de beginner kan meedoen. Met elkaar zetten organisatie en deelnemers zich in voor kinderen met een spierziekte, waarvoor sporten niet vanzelfsprekend is.

Succes vorig jaar

Na het grote succes van vorig jaar met een opbrengst van € 11,452,- zetten organisatoren Jody Simons, Dennis Eckhardt en Danielle van den Akker van Total Exercise zich wederom in om een fantastisch bedrag op te halen voor Spieren voor Spieren.

Gezonde spieren voor zieke spieren

Onder het motto ‘gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Bekende ambassadeurs van Spieren voor Spieren zijn o.a. Sven Kramer, Pieter van den Hoogenband, Truus en Louis van Gaal, Frank en Ronald de Boer. Zet net als hen ook je gezonde spieren in en help mee om spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen!

Total Exercise Militairy Outdoor Fitness en sponsoren

De Wintertijd Challenge wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door onze instructeurs en een groeiend aantal sponsoren: SnowWorld is onze locatiepartner, verzorgt de warming-up en biedt een fijn terras voor de toeschouwers.

Taat & de Regt zorgt voor een warme snack voor iedere sporter, na de workout en Plus Verheul zorgt voor een flesje water. Van Kessel Montage, Van Rhijn Bouw ondersteunen de actie, Intratuin Zoetermeer verzorgt wederom een sfeervolle aankleding en zo groeit de lijst met sponsoren iedere dag.

Aftermovie

Zet jij jouw gezonde spieren ook in? Voor een sfeerverslag van vorig jaar vind je hier de aftermovie.

Informatie

Meedoen? Aanmelden op de challenge kan via https://www.wintertijdchallenge.nl/challenge/total-exercise-military-outdoor-fitness Voor meer informatie kunt u terecht op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/TotalExercise/ of via het Facebookevent: https://www.facebook.com/events/795643927250922/

Reacties