POP ON TOUR in Winkelcentrum Buytenwegh

Foto: Sweet Lake Events

Save the date!… Zaterdag 19 augustus aanstaande wordt Zoetermeer op een spectaculair topfeest getrakteerd: POP ON TOUR! Een rondreizend festival met de leukste artiesten uit de regio op één podium! Georganiseerd door All-In-One Feestjes en Sweet Lake Events.

Iedereen is welkom op dit op dit gratis toegankelijke ‘spektakel’ met een behoorlijke dosis live entertainment. Dit ‘muziek-circus’ brengt deze middag van 12:30 tot 17:00 een bezoek aan Winkelcentrum Buytenwegh. In deze editie zullen maar liefst zes artiesten, inclusief surprise-act, op de planken knallen. Dat wordt dus een heerlijk middagje entertainment voor jong en oud!

De line-up van POP ON TOUR op 19 augustus ziet er als volgt uit…

12:30: Wilbur Zitman! De zangcarrière van Wilbur begon in 2019 toen hij als ‘Zingende Schilder’ landelijke aandacht kreeg met het nummer ‘Je krijgt die kwast niet meer uit mijn hand’. Vanaf dat moment had hij de smaak van het zingen te pakken. Zijn stem doet heel erg aan zijn idool Elvis Presley denken. Zelf zegt hij: “Het is meer een combinatie van Elvis met Shakin’ Stevens”. Maar verder is Wilbur gewoon zichzelf, serieus met een dikke knipoog en altijd in voor een lolletje.

13:15: Jan Schneider! Een graag geziene sympathieke gast met een warm maar ook vrolijk stemgeluid. Hij staat ook bekend als stuwende kracht achter een bekende Zoetermeerse kringloopwinkel en als de man die in december de mooiste kerstbomen verkoopt. Maar zingen is zijn grote hobby, wat hij dan ook met plezier uitstraalt. 14:00: Jamie Hermans! Deze zangeres, bekend van het SBS programma ‘Bloed, zweet en tranen’ zingt al van jongs af aan. Haar favoriete muziekstijlen zijn rock, soul, dance, pop én Nederlandstalige hits. Daarnaast zingt zij ook nog met veel plezier al tien jaar in de coverband ‘Four and a half men’. Dus… een echt podiumbeest.

14:45: Dennis Winkler! Deze zanger zingt zowel Engels- als Nederlandstalig …van Frank Sinatra tot André Hazes, van Kane tot Neil Diamond… Door zijn veelzijdig repertoire weet hij zich goed te onderscheiden. En dat zullen we zeker gaan horen tijdens POP ON TOUR.

15:30: Cenide Cruden! Dit ‘bezig bijtje’ treedt op tijdens festivals en evenementen op diverse podia. Regionaal, nationaal en internationaal! Met haar ‘Tina Turner act’ is zij actief als party-zangeres. Daarnaast is zij ook de sexy front-lady van de spetterende Surinaams-Nederlandse formatie ‘the Steel Electric Band’.

16:15: John Medley! Wie kent ‘m niet, deze all round top-entertainer is een graag geziene gast op festivals! Altijd gegarandeerd het dak eraf met zijn aanstekelijke performance. Daar mag hij deze middag dan ook mee afsluiten als ‘eindknal’ op dit festijn.

De presentatie ligt in handen van onze welbespraakte Zoetermeerder: Ward Meijroos. Hij zal dit spektakel nog completer maken met zijn professionele af- en aankondigingen!

Winkelcentrum Buytenwegh is gelegen aan het Kentgensplein in Zoetermeer en is zeer gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer. Daarnaast is er ook nog volop gratis parkeergelegenheid. Dus kom 19 augustus lekker langs en geniet van veel kijk- en luisterplezier tijdens POP ON TOUR… Het feest waar je vrolijk van wordt!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen