BoekStartdag: ‘Jij bent de beste verhalenverteller! Ontdek het in de Bibliotheek’

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Op zaterdag 3 juni organiseert BoekStart samen met de bibliotheken de landelijke BoekStartdag. Tijdens de BoekStartdag staan onze allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra in de belangstelling en organiseren wij activiteiten speciaal voor hen. Gezinnen met baby’s en peuters maken zo op een leuke manier kennis met BoekStart en de Bibliotheek.

Kom naar de bibliotheek, maak jou kindje gratis lid, kom boekjes uit kiezen en of een leuke activiteit te doen.

Doorlopende activiteiten

Gedurende de ochtend vinden doorlopende activiteiten plaats: Babymassage door Passie4babys, zijn er verschillende activiteiten op muziek, hindernissenbaan, kiekeboe spelletjes en ontdekken; er wordt voorgelezen door medewerkers van de Bibliotheek en de Boekfiets. Het Meerpunt zal aanwezig zijn en ook Boekwinkel Silverster staat er met verschillende leuke baby boekjes. Een ochtend speciaal voor baby’s.

Praktische informatie

BoekStartdag vindt plaats in de Bibliotheek het Forum van 10.00 tot 13.00 uur. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. Jullie zijn van harte welkom! Meer informatie vindt u op onze website: https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/activiteiten/agenda/jeugd-0-6-jaar/boekstartdag2023.html

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen