29e Editie Zoetermeer Blues Festival

Lefthand Freddy
Lefthand Freddy
Foto: Zoetermeer Blues Festival

Beleef de sfeer van blues en meer op dit veelzijdige muziek-evenement. Drie dagen een flinke dosis live entertainment op meerdere podia en bij horecagelegenheden in het centrum van de stad.

De 29ste editie van het jaarlijkse Zoetermeer Blues Festival. Eén van de betere gratis toegankelijke blues-events die ons land kent! Dit jaar staan er 23 bands op het programma. Op vrijdag 2 juni speelt het evenement zich in de avond af binnen meerdere horecagelegenheden in de Dorpsstraat, Leidsewallen en in het Stadshart. Tijdens deze Pub tour zullen vele grootse top-bands te zien en te horen zijn.

Op zaterdag 3 juni van 15:30 tot 24:00 treden meerdere spectaculaire live-acts op, op twee grote podia op het Nicolaasplein. Naast de traditionele bluesbands, is in deze editie ook een vette rock ’n’ roll-band opgenomen. Later op de avond is er nog een after party bij Café Lautrec.

Op zondag 4 juni is tussen 14:30 tot 20:30 het podium op het Nicolaasplein gevuld met de gevestigde orde aan blues-giganten, waaronder Lefthand Freddy. Deze dag sluit af met een spetterende show van ‘Them Lewis Boys’ (Jerry Lee lewis tribute-band).

WTF and Longhorns
Them Lewis Boys
Rotschok
Mojo Hand
Lefthand Freddy
Juicy Lucy

Uiteraard is er een gezellig terras met food en drinks. Voor het hele evenement geldt dat de toegang gratis is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen