Taptoe op de Markt met indrukwekkende line-up

Foto: Harpe Davids Zoetermeer

Op Koningsdag vindt ’s avonds op de Markt de 34e editie van de Taptoe Zoetermeer plaats. Dankzij de fantastische deelnemers wordt het weer een spetterende afsluiting van Koningsdag. De taptoe wordt geopend door burgemeester Bezuijen en is gratis toegankelijk.

Het evenement wordt ondersteund door de Gemeente Zoetermeer, Fonds 1818, Fortune en Maakt Kwaliteit Gordijnprodukties. Mede door deze ondersteuning is de organisatie er dit jaar weer in geslaagd een veelzijdig programma samen te stellen.

Vanaf 20:00 uur start het hoofdprogramma met deelname van onder andere: Adest Musica, Metro Scheveningen, Tamarco Leiderdorp, Forum Hadriani Voorburg, Jong Holland Zwijndrecht, Harpe Davids Unlimited, Passie Cadets en Harpe Davids Indoor Percussion (H!P) uit Zoetermeer.
De organisatie is trots dat Harpe Davids Unlimited voor het eerst op de taptoe een optreden gaat verzorgen.

Aan de voorzijde van het taptoeterrein wordt een tribune geplaatst worden en aan de zijkanten van het taptoeveld zijn staanplaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.harpedavidszoetermeer.nl of www.facebook.com/taptoezoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen