Loiza Lamers: van gendertransitie naar topmodel

Foto: Bibliotheek Forum Zoetermeer

Loiza Lamers speelt open kaart over de heftige weg die ze heeft afgelegd tijdens haar gendertransitie en hoe ze uiteindelijk topmodel is geworden. Waar is ze trots op en zijn er dingen waar ze spijt van heeft?

Loiza was ongeveer zes jaar oud toen ze haar ouders vertelde dat het lichaam waarin ze was geboren niet bij haar paste. Inmiddels is Loiza topmodel en ondernemer. Maar welke uitdagingen heeft ze moeten verslaan, die je als transgenderpersoon staan te wachten? Om anderen houvast te geven tijdens hun traject deelt Loiza haar weg van gendertransitie naar topmodel. Ze vertelt je eerlijk waar zij met trots én met spijt op terugkijkt. Geen enkel pad is hetzelfde, maar met onvoorwaardelijke liefde vind je vanzelf de juiste weg…

Het verhaal van Loiza zelf horen? Kom dan op 17 mei om 19.30- 21.00 langs in de Bibliotheek Forum Zoetermeer. Dankzij gemeente Zoetermeer is deelname gratis, maar we vragen je je wel aan te melden via onze website https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/activiteiten/agenda/Loiza-Lamers.html .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen