Ellen Richter lanceert bundel met muziekherinneringen

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Op 11 juni aanstaande verschijnt ‘Ellen’s Choices’, een bundel met 100 persoonlijke blogs van Ellen Richter. Elke blog gaat over een herinnering bij een muzieknummer en bevat een QR-code die naar dat nummer op Youtube leidt. Bedoeld voor iedereen die graag mijmert over vroeger.

Bij iedereen borrelen herinneringen op wanneer hij een bepaald muzieknummer hoort. Ellen Richter schiep er veel plezier in om die van haar op te schrijven en vindt het geweldig als iemand zich bewust wordt van zijn herinneringen. Ze zijn zoveel waard! Hopelijk glimlacht de lezer bij het lezen én het zien van het bijbehorende Youtube-filmpje. In 2014 begon Ellen Richter met schrijven voor het zogeheten 365-dagenproject op internet, wat uitgroeide uit tot een website, een podcast en deze bundel, met allemaal dezelfde naam ‘Ellen’s Choices’.

Herinneringen delen

Iedereen is van harte welkom om als gastschrijver op de website of gastspreker op de podcast zijn persoonlijke herinnering aan een bepaald nummer te delen. Ellen Richter biedt er graag haar platforms voor aan.

Over de auteur

Ellen Richter, Sittardse van origine, is redacteur | tekstschrijver en heeft een eigen bedrijf de Woordgieter. Vorig jaar lanceerde zij tijdens de eerste coronagolf de website loestere.nl, met luisterfragmenten in het Sittards dialect voor met name eenzame ouderen. Zij is getrouwd en woont met haar gezin in Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen