Broederliefde komt naar Sweetlake Festival

Foto: Sweetlake Festival

Het Sweetlake Festival maakt eindelijk een van de headlines bekend: Broederliefde komt naar Zoetermeer.

Broederliefde, de meest populaire hiphopgroep van Nederland, zal zaterdag 28 augustus 2021 op het podium staan bij de 1e editie van het Sweetlake Festival aan het Noord AA strand van Zoetermeer. Ze bereikten met de plaat ‘Hard work pays off 2’ de eerste plaats in de Album Top 100 en bleven daar veertien weken op nr 1 staan! Met deze groep weet je dus zeker dat het deze zomer een feestje wordt.

Het Sweetlake festival wordt gehouden op het Noord AA strand van Zoetermeer, de plek waar je het ultieme festival ervaring beleeft. Het Noord AA strand wordt omgetoverd naar een uniek festivalterrein met de bekendste dj’s en artiesten van Nederland. Een deel van de line-up is al bekend gemaakt met namen zoals: Broederliefde, Freddy Moreira, Wef, Diaz and Bruno, Johnny 500 en Dazers.

Er komt nog veel zo houden de organisatoren van Sweetlake Festival de bezoekers in spanning. Dit zomerse festival vult de dansvloer met heerlijke deuntjes van genres als House, Latin, Urban, Dance, Hiphop & Reggaeton muziek. Er is erg weinig aanbod voor de Zoetermeerse jongeren op festival gebied. Met dit idee hebben de organisatoren naar de jongeren geluisterd. Het programma is voor hen samengesteld. De organisatoren verwachten dat dit aansluit bij de behoefte.

De tickets zijn inmiddels al in de verkoop. Toegang is voor iedereen van 16 jaar of ouder. Koop je ticket via Sweetlake Festival.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen