Lezing met auteur Ilse Ruijters over boek ‘Minnaar’

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Op 15 juni is auteur Ilse Ruijters van 19.30 uur tot 21.30 uur te gast in Bibliotheek Forum Zoetermeer. Zij zal zowel fysiek in het Forum als online vertellen over haar thriller ‘Minnaar’, over een gepassioneerde liefdesaffaire die verandert in een levensgevaarlijke nachtmerrie.

Ilse Ruijters is met dit boek op haar best. Eerder schreef ze al de thrillers ‘Meisje van me’, ‘De onderkant van sneeuw’ en ‘Later als ik dood ben’.

Over ‘Minnaar’

Dat wat ze met Søren had, een affaire zou ze het nooit noemen, daar was het lang niet serieus genoeg voor was op haar veertigste verjaardag begonnen. Haar leven was al helemaal compleet. Kinderen het huis uit, goed huwelijk, carrière op orde. En toen stond hij daar, de drieëntwintigjarige kitesurfer, nota bene op haar verjaardag. Het is alleen voor de seks, zeggen ze tegen elkaar, alleen voor de seks. Ze voelt zich steeds schuldiger over het bedrog, maar als ze de relatie wil verbreken, blijkt dat haar spannende minnaar zich niet zo makkelijk aan de kant laat zetten.

Tickets en reserveren

Bij Bibliotheek Forum Zoetermeer vinden we het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten. Daarom bieden we deze lezing fysiek in het Forum aan, maar ook online voor iedereen die niet fysiek kan of wil deelnemen.

Tickets voor de lezing in het Forum zijn €5,-, online kun je gratis meegenieten. Bestel jouw kaartje in de agenda van de Bibliotheek Forum Zoetermeer op www.bibliotheek-zoetermeer.nl of aan de balie van de bibliotheek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen