Muziek Luisterclub voor ouderen

Foto: www.timpaanmuziek.nl

Leuk nieuws voor Zoetermeerders die van muziek houden. Voor deze groep heeft CKC & partners , als onderdeel van ‘Uit de Kunst’ het cultureel programma voor 55-plussers de “muziek luisterclub” in het leven geroepen.

Ruud van Wijngaarden, initiatiefnemer en o.a. bekend van Sound of the 60: “Veel muziekliefhebbers vinden het leuk om hun favoriete muziek aan andere leeftijdsgenoten te laten horen en hierover te praten. Dit vaak aan de hand van in bezit zijnde lp’s en cd’s. Het leek ons dan ook goed om deze muziekliefhebbers samen te brengen. Naast je muziek laten horen aan anderen is het ook leuk om nieuwe muziek te ontdekken en leren waarderen. Tijdens de luisterclub komen alle muziekstijlen aan bod dus zowel populaire ( pop, jazz, country etc) als klassieke muziek. Het is vooral de bedoeling dat mensen hun muziek meenemen en daar over praten. Het gesprek wordt door mij begeleid in samenwerking met een gastdocent. Wij gaan zo veel mogelijk prikkende vragen stellen en geven waar mogelijk achtergrondinformatie.

De Muziek Luisterclub vindt op de eerste en derde donderdag van de maand plaats van 14.00 – 15.30. CKC start op 1 november. Deelname is gratis, van te voren aanmelden is niet nodig. Het adres van CKC & partners is Leidsewallen 80 en er is voldoende (gratis) parkeerplekken naast het gebouw. Ga voor meer informatie naar www.ckc-zoetermeer.nl/uitdekunst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen