Dozy Beaky Mick & Tich op de 152e Sound of the Sixties op 3 november

Foto: Sound of the Sixties Zoetermeer

Zabadak, Bend it, The Legend of Xanadu, Don Juan van Dave Dee Dozy Beaky Mick & Tich. Wie kent deze hits uit de jaren 60 niet. Internationaal heeft de band met deze songs alle hitparades bestormd.

Niet zonder trots is het de organisatie van de Sound of the Sixties gelukt om deze groep voor een spetterende en authentieke jaren 60 avond op het podium te krijgen. Naast deze Engelse formatie wordt de avond verder ingevuld door de groep Westcoast uit Den Haag en de St. John’s Family Soul Band.

Terug naar de jaren 60! De liefhebbers kunnen elkaar ontmoeten en onder het genot van een hapje en een drankje weer genieten van de muziek uit die tijd. En……… er kan worden gedanst!

  • Wanneer: zaterdagavond 3 november 2018
  • Waar: bij Dekker Sport, Party en Conferentiecentrum aan de Scheglaan 12 , 2718 DZ Zoetermeer.
  • Aanvang 20.15 uur , zaal open om 19.45 uur.

The St. John’s Family Soul Band

Deze soulformatie uit het Oosten van het land bestaat uit 12 leden, waarin blazers niet ontbreken. Zij brengen muziek ten gehore van onder andere natuurlijk Aretha Franklin en James Brown, Otis Redding, Arthur Conley, etc. De swingende performance van deze band brengt met hun soul de zalen helemaal in de sfeer van toen.

Westcoast

Deze Haagse band is door 2 broers opgericht en bestaat met de 2 andere leden al ruim 15 jaar. Hun liefde voor de muziek uit de jaren 60 van bands van de westkust van Engeland en Amerika bracht hen bij elkaar. Om de jaren 60 sfeer compleet te maken hebben zij er voor gezorgd, dat hun muziekinstallatie het specifieke geluid van die jaren voortbrengt. Behept met uitstekende zangkwaliteiten zijn zij in staat om op authentieke wijze de muziek van bijv. Beatles en Byrds ten gehore te brengen.

Dozy Beaky Mick & Tich

Na het vertrek van Dave Dee in 1969 is de band verder gegaan met de verkorte naam Dozy Beaky Mich & Tich. In deze samenstelling speelden zij nog jaren en brachten het album “Fresh Air” uit met de single “Mr. President”. Vervolgens startten zij “een jaren 60 bar” in de buurt van Marbella in Spanje. Toen dit zakelijke avontuur was beëindigd hebben zij de muzikale draad weer opgepakt. En hoe. De band brengt nog steeds de muzikale gemoederen op podia in Engeland en het vaste land van Europa op hol met een perfecte performance van hits uit de jaren 60.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen