Marketing 2-daagse voor cultuurondernemers in Zoetermeer

Foto: Cultuurfonds Zoetermeer

Cultuurfonds Zoetermeer, opgericht eind september 2016, ondersteunt organisaties die kunst en cultuuractiviteiten willen realiseren in én voor de inwoners van Zoetermeer. Dit doet zij onder andere door het verstrekken van donaties.

Maar Cultuurfonds Zoetermeer wil meer doen dan alleen financiële bijdragen leveren. Daarom organiseert het fonds dit jaar reeks kennisbijeenkomsten over verschillende aspecten van cultureel ondernemerschap.

Na de succesvolle aftrap van Boris Franssen over nut en noodzaak van strategie en business modelling, continueren wij de reeks deze maand met twee workshops over marketing; op twee donderdagmiddagen; 14 juni over positionering en 28 juni over doelgroepbepaling en customer journey.

In de eerste workshop op 14 juni wordt theorie over positionering gepresenteerd, maar vooral ook toegewerkt naar de eerste contouren van een eigen positionering. In de tweede workshop, 28 juni, wordt vervolgens ingegaan op doelgroep bepaling en customer journey, waarin ook diverse Zoetermeerse voorbeeld-cases en informatie wordt gegeven.

De workshops kunnen echter ook los van elkaar worden gevolgd.

Iedere cultuurondernemer in Zoetermeer is van harte welkom aan deze workshops deel te nemen. Meer informatie en aanmelden kan op: https://cultuurfondszoetermeer.nl/bijeenkomsten/

Na de zomer wordt de reeks voortgezet met bijeenkomsten over stakeholdermanagement (20 september) en financiering (22 november). Cultuurfonds Zoetermeer hoopt door middel van deze reeks kennisbijeenkomsten de kunst- en cultuursector in de stad nog verder te verstevigen.

Over Cultuurfonds Zoetermeer

Cultuurfonds Zoetermeer wordt financieel ondersteund door de Gemeente Zoetermeer en Fonds 1818. In 2017 heeft het fonds 37 projecten met een financiële bijdrage mogen ondersteunen.

Wilt u weten of uw idee of project voor een bijdrage in aanmerking kan komen? Neem gerust contact op met cultuurmakelaar Sarah de Bruijn; [email protected] of kijk op www.cultuurfondszoetermeer.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen