Hoe maak ik een sterke CV? Walk&Talk helpt in de zoektocht naar werk

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Ben jij ook bij de volgende Walk&Talk? Bij deze koffiepauze voor (aanstaande) werkzoekenden ben je altijd welkom. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent.

Deze koffiepauze met inhoud geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Iedere tweede maandag van de maand van 09.30 tot 11.30 uur, aanmelden is niet nodig. Op maandag 11 juni komt Weke Ilik van taalpartners je informeren over het maken van een sterk CV. Neem je eigen CV mee! Walk&Talk is een samenwerking van Bibliotheek Zoetermeer en JobHulp Maatje Zoetermeer.

Walk&Talk Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je in dit programma. De ene keer krijg je een praktische tip van een gastspreker en de andere keer leer je iets van de ervaring van een deelnemer. Of je kunt zelf iemand helpen met de ervaring die je zelf met solliciteren hebt. Bij je (tijdelijke) collega’s vind je support en enthousiaste aanmoedigingen om nieuwe dingen te proberen. Je bent van harte welkom bij de Walk&Talk begeleiders en krijgt informatie die je kan helpen om meer te leren over solliciteren. Werk zoeken hoef je niet alleen te doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen