Denk mee over culturele activiteiten voor 65-plussers bij CKC & partners

Foto: CKC & partners

In het voorjaar 2018 introduceert CKC & partners een nieuw, aantrekkelijk programma voor 65-plussers. Hiervoor zoekt de organisatie senioren die graag meedenken om het programma zo goed mogelijk te laten uitsluiten op de wensen.

Hoofd marketing Chi Nguyen-Ta vertelt: ‘We hebben uiteraard al veel cursussen die aantrekkelijk zijn voor 65-plussers, maar dit nieuwe programma moet volledig aansluiten bij de wensen en voorkeuren van de senioren. We hebben op dit moment een enthousiaste groep cursisten die meedenkt, maar we zijn ook op zoek naar 65-plussers die nog niet in het CKC komen. Iedereen is van harte uitgenodigd om gedachtes uit te wisselen.’

Gevarieerd programma

Het programma moet nog ontwikkeld worden, maar één ding is zeker: we gaan voor een aantrekkelijk en gevarieerd programma. Zo denken we nu aan een elpee café in onze vernieuwde lounge waar muziekliefhebbers naar oude platen kunnen luisteren en mooie herinneringen kunnen ophalen. Ook het idee van een foto- of videoclub voor senioren is geopperd. Kortom, veel nieuwe ideeën om ons programma voor deze groep uit te breiden.

Meedenken?

Stuur een email naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen