Sponsors gezocht voor Kinderpretplein 2017 op Markt

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Ondernemer Miranda Roeleveld is druk bezig met de organisatie van het Kinderpretplein 2017 woensdagmiddag 20 december van 13.00 tot 16.00 uur op de Markt. Voor de financiering van dit leuke sociale evenement loopt een campagne voor matchfunding.

Met medewerking van de gemeente Zoetermeer is een speciale projectpagina ingericht voor dit initiatief op de gemeentelijke site Doemee. Deze pagina is eenvoudig te bereiken via kinderpretplein2017.nl en er is een pagina op het platform www.voorjebuurt.nl aangemaakt. In navolging op de eerste editie in 2016 wordt dit jaar eenzelfde programma aangeboden met kinderspelen binnen en buiten en een talentenshow voor kinderen tot en met 12 jaar oud.

Stichting Winterfair Nederland

Roeleveld sluit met haar activiteit aan bij de Stichting Winterfair Nederland. Ze heeft voor woensdag 20 december een voorverwarmde tent gehuurd. Tot nu toe is al 1.280 euro opgehaald. Er is nog 1.220 euro nodig om het hele event te organiseren met verschillende knutseltafels voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ze kunnen onder meer kerstkaarten maken en waxinelichtjes versieren. Ook is er een talentenshow met muziek en dans voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die zich al kunnen aanmelden.

Zoetermeerpas

Kinderen die het niet zo breed hebben mogen op vertoon van hun Zoetermeerpas voor 1 euro naar binnen. Ze krijgen dankzij sponsoring van de AH Supermarkt in het Stadshart een pakje drinken, een appel en een mandarijn. Vrijkaartjes zijn gesponsord door Jumping XL. Tuincentrum De Driesprong levert gratis kersttakjes.

Sponsors gezocht

Roeleveld is nog op zoek naar sponsors voor een springkussen, rodeostier, biertafels, knutselspullen voor de kinderen een koffieautomaat inclusief warme chocolademelk enz. “Vrijwilligers voor de opbouw en begeleiding van de knutselactiviteiten zijn ook zeer welkom.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen