Winkelcentrum Oosterheem viert 10-jarig jubileum

Foto: Colliers Property Management B.V.

In het weekend van zaterdag 13 mei en zondag 14 mei 2023 wordt het plein van Winkelcentrum Oosterheem omgetoverd tot een groot feest! Al tien jaar lang is het centrum een belangrijke ontmoetingsplek in de wijk waar bewoners elkaar opzoeken. Het 10-jarig jubileum van het winkelcentrum wordt feestelijk gevierd en iedereen is welkom.

Er is een uitgebreid programma samengesteld voor alle leeftijden waaronder op de zaterdag een ouderen ochtend van 09:00 tot 12:00 uur met livemuziek, van 13:00 tot 18:00 uur een springkussen spektakel voor de kinderen en op beide dagen een podiumprogramma van 17:00 tot 21:00 uur met aanwezigheid van artiesten als Samantha Steenwijk en Emma Heesters. De toppers van het Junior Songfestival: Infinity Girlband en Mixed Up zijn aanwezig tijdens de kidsmiddag. Vervolgens wordt Zoetermeer zondag op zijn kop gezet met de zomerse klanken van Trafassi en sluiten wij met klap op de vuurpijl af met een optreden van Mart Hoogkamer.

Kijk voor meer informatie over het gehele programma op www.winkelcentrumoosterheem.nl. Dit feestje wil je niet missen. Ben jij er ook bij?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen