A12 Taxi Zoetermeer

Foto: A12 Taxi

Inmiddels zitten we alweer in het jaar 2023 en zijn we eindelijk verlost van de Covid-19 virus, die voor onze ondernemingen er aardig ingehakt hebben, maar we hebben het overleefd.

Onze vorige ontmoeting met Zoetermeernieuws.nl dateert alweer van 3 jaar geleden toen we nog in de Corona crisis zaten. Destijds zag het er allemaal niet zo rooskleurig uit en door verveling zijn we een derde onderneming gestart in de vorm van het bezorgen van bloemen en taarten, tenslotte moesten we proberen om het personeel aan de gang te houden en dat is zeer goed gelukt waardoor die onderneming een naam heeft gekregen (Flits Delivery) en ons café trekt gelukkig ook weer aan.

Inmiddels werken we niet meer vanuit huis en hebben we een pand gehuurd vanwaar we nu ons werk doen. Met goede moed gaan we er weer hard tegenaan en hopen we op een goede zomer met veel ritten naar de vliegvelden, evenementen en de horeca. De zakelijke ritten trekken ook weer stevig aan en met name uit de omliggende gemeentes en de festivals gaan gelukkig ook weer als vanouds. Eind vorig jaar hebben we ons wagenpark vernieuwd met wat recentere voertuigen en hebben de Volkswagens plaats gemaakt voor 3 mooie Mercedes Benz E-klasse.

In januari kregen wij de vraag of wij iets konden betekenen voor de Grijze Reigahs Zoetermeer (Oude Hagenezen die graag naar voetbalclub ADO gaan en nu een leeftijd hebben bereikt dat zij zelf niet meer zelfstandig kunnen reizen). Die organisatie had een busje besteld en die zou in januari geleverd worden en dat is tot op heden niet gebeurd. Nu is een taxibusje best wel duur voor een non-profit organisatie en ons voorstel was dat wij ze gratis vervoeren met alleen een entreekaartje voor de chauffeur die vrijwillig de rit heen en terug uitvoert. Tot op heden doen we dat nog steeds als een soort sponsoring voor de Grijze Reigahs tot het einde van het voetbalseizoen.

(bron: A12 Taxi)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen