Maaltijd Thuis, Uw maaltijdservice met lekkere maaltijden en excellente service

Foto: Maaltijd Thuis – Wytze Sloot

Wytze Sloot. Van origine chef-kok in hart en nieren. Ruim 35 jaar was hij werkzaam als zorg-assistent, dieet- en chef-kok in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Vervolgens werkte hij drie jaar bij een grote maaltijdproducent in een commerciële functie. Rond 2016 startte hij als franchiseondernemer in de regio Zoetermeer bij een maaltijdservice: Eten met Gemak. Een succesformule die sinds 27 juni 2022, samen met Albert Heijn aan de weg timmert om de beste, de lekkerste en de meest klantvriendelijkere maaltijdservice te worden.

Waarom nu kiezen voor de maaltijdservice “Maaltijd Thuis” hoor ik u denken. Onze overheid stimuleert ouderen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Nederland vergrijst en ook deze oudere doelgroep verdient het om lekker, gezond en gevarieerd te eten. Onze manier van werken is volledig afgestemd op onze belangrijkste doelgroep. De verse maaltijden worden wekelijks door onze vaste bezorgers op een vast tijdstip, indien gewenst, tot in de koelkast bezorgd. Persoonlijk contact en service staan hoog in ons vaandel. Uiteraard kun je digitaal bestellen maar de zelfredzaamheid van onze klanten verliezen we niet uit het oog. Tijdens de bezorging vullen we, indien gewenst, samen de papieren menulijst, met keuze uit 48 combinaties voor de komende week in. Zo ontzorgen we ook mantelzorgers en dat wordt als zeer prettig ervaren.

Gezond eten bereikbaar maken. Voor iedereen!

“De missie van Maaltijd Thuis: “Gezond eten bereikbaar maken. Voor iedereen!” sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van Wytze Sloot. Klanten die behoefte hebben aan extra hulp en aandacht, lekker, gezond en gevarieerd eten zijn van harte welkom. Als zelf boodschappen doen of koken niet meer zo eenvoudig is en als u op zoek bent naar meer gemak dan is het proefpakket van Maaltijd Thuis voor u de gelegenheid om voordelig en ongedwongen kennis te maken met onze maaltijden. Onze maaltijden bewaart u veilig zeven dagen in de koelkast. Opwarmen is eenvoudig en kan in de oven of magnetron.

Met aandacht bereid, met liefde gebracht

‘Maaltijd Thuis. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.’ staat voor een unieke maaltijdservice, zonder abonnementsplicht, met aandacht voor persoonlijke eet- en dieetwensen zoals glutenvrij, vegetarisch en zoutarm én persoonlijk contact. Maaltijd Thuis zet een belangrijke stap in de groeiende markt van maaltijdservice en thuisbezorging. We zijn zelfs in staat om maaltijden op componentenniveau aan te bieden. Dat betekent dat u elke dag kunt kiezen uit verschillende soorten groentes, vlees, vis en aardappelgerechten. Uiteraard ontbreken de stamppotjes, macaroni-, bami-, nasi- en andere wereldgerechten niet. U kunt dus alles combineren en zo uw favoriete maaltijd in kleine, medium of grote porties samenstellen. Deze formule maakt Maaltijd Thuis uniek in Nederland.

Voordelig uitproberen

Hebt u interesse en wilt u Maaltijd Thuis eerst proberen? Bestel dan een (dieet)proefpakket met vier verschillende maaltijden voor slechts €24.-. Eet smakelijk alvast!

(advertorial)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen