Start inschrijving Ronde van de Driemanspolder

Foto: Gerard van Warmerdam / Ronde van de Driemanspolde

Op 2 juni a.s. wordt de derde editie van de Ronde van de Driemanspolder gehouden. Een laagdrempelig en gezellig hardloop- en wandelevenement in de mooie gelijknamige polder, gelegen aan de westkant van Zoetermeer.

De online voor-inschrijving voor dit jaarlijkse evenement start op 15 maart. De opbrengst is ook deze editie voor het Maja Anjohuis. Het Nationaal Fonds tegen Kanker verdubbelt dat bedrag.

De voor-inschrijving duurt tot en met 23 mei a.s. en is goedkoper dan de (online) na-inschrijving. Voor de na-inschrijving van het hardlopen zijn er een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Kinderen (t/m 13 jaar) kunnen bij het hardlopen worden ingeschreven voor afstanden van 1 of 2 kilometer. Volwassenen hebben de keuze voor afstanden van 6, 12 of 18 kilometer. Wandelaars kunnen zich inschrijven voor mooie tochten van 3, 8 of 15 kilometer.

Impuls evenement

De organisatie heeft besloten dat het evenement in het vervolg op de eerste zondag van juni zal worden gehouden. Ook zullen er kwalitatieve verbeteringen worden doorgevoerd. Zo is er bij het hardlopen met ingang van de komende editie op 2 juni een officiële tijdregistratie (chip/tijdmat) en hebben de parkoersen de juiste lengte. In de nabije toekomst zal het evenement mogelijk worden uitgebreid met andere sportieve activiteiten.

Het evenement heeft inmiddels een goede naam opgebouwd. Naast een groeiend aantal deelnemers weten sponsoren, toeschouwers en vrijwilligers steeds vaker de weg te vinden naar de locatie vanwaar het evenement plaatsvindt, camping de Drie Morgen.
Desondanks is de organisatie voor de komende edities op zoek naar nieuwe sponsoren en vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via het e-mailadres [email protected]

Voor alle informatie en inschrijven: www.rondevandedriemanspolder.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen