Tweedehands sportkleding te koop bij ALTV

Foto: ALTV

Op zaterdag 23 maart opent tennis en padelclub ALTV-Zoetermeer het buitenseizoen. Dat doet de club door iedereen op het park welkom te heten en te zorgen voor veel activiteiten. Een bijzondere activiteit is de verkoop van mooie tweedehands sportkleding.

De club kent een grote jeugdafdeling. Ieder jaar blijkt dat veel jeugdleden uit hun wedstrijdtenue zijn gegroeid en aan de club om een grotere sweater en een groter shirt vragen. ALTV levert die kosteloos dankzij haar jeugdsponsor Syfers. Aangezien de jeugd niet alleen uit de wedstrijdkleding groeit maar ook uit de shirts en schoenen die ze op trainingen dragen, of bij andere sporten gebruiken vraagt ALTV de te klein geworden kleding in te leveren.

Op de opendag van 23 maart verkoopt de club die kleding tegen spotprijzen en laat de opbrengst te goed komen aan haar jeugd. “Dus gewoon een win-win situatie, voor zowel de club als voor alle ouders van sportende kinderen” aldus Fenna Scholten van de Jeugdcommissie. “Je hoeft overigens geen lid te zijn van ALTV om iets te komen uitzoeken. Het is een mooi moment om kennis te maken met ALTV en een gaaf shirt te scoren” aldus Fenna.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen