Meet & play

Foto: ALTV

In deze erg natte herfstmaanden liggen de buitentennis- en padelbanen er vaak troosteloos bij. De KNLTB maakt het echter mogelijk om op een simpele manier, ook als je geen lid bent van een vereniging, een baantje binnen te reserveren.

KNLTB Meet & play is het grootste zoek-en boek platform voor tennis en padel in Nederland. Via www.meetandplay.nl of de KNLTB Meet & Play app zoek en boek je eenvoudig een baan of schrijf je je in voor een door een club georganiseerde activiteit. De manier waarop is simpel. Na het aanmaken van een account reserveer en betaal je de baan en zo kan je ook als het buiten regent heerlijk tennissen of padellen.

Ook in Zoetermeer zijn er tal van mogelijkheden. Via meet and play kan je binnen een padelbaan reserveren in bijvoorbeeld de Meerzichthal of kan je een tennisbaan reserveren in de luchthal van ALTV in het Vernedepark. ALTV nodigt ook leden en niet leden uit om via meet and play deel te nemen aan de, door de club, georganiseerde tennis- en padelevenementen. Het is bovendien zoals de naamgeving al zegt de ideale wijze om anderen te ontmoeten en kennis te maken met zowel de faciliteit als de club

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen