Europees kampioenschap in Den Haag

Foto: Debby Roelofwaert

Zondag 20 maart reisde 6 vechters van Dojo Hokori Meiyo af naar Den Haag voor het Open Europese kampioenschap Kyokushinkai Karate georganiseerd door Kamakura.

Als eerste was Daan aan de beurt, hij liet twee mooie partijen zien. Hierdoor haalde hij de eerste plaats. De tweeling Maureen en Cathelijne zaten bij elkaar in de poule na de tegenstandster uit te hebben geschakeld moesten ze weer tegen elkaar vechten. Ondanks deze moeilijke partij voor beide hebben ze een mooi gevecht laten zien dat Maureen won, waardoor ze eerste werd en Cathelijne tweede.

Senna had een zwaar gevecht met verlenging, omdat de scheidsrechters niet konden beslissen wie er won. Uiteindelijk vonden ze Senna de beste.

De tegenstandster van Amber gaf goede tegenstand waardoor het een zware partij was. De scheidsrechters vonden uiteindelijk Amber toch de beste. Omdat er voor een vechtster geen tegenstandster was mocht Amber 2x de ring in om te vechten. Deze partij viel helaas de andere kant op. Amber dus een eerste en tweede plaats.

Als laatste, aan het eind van de dag, was Shannon aan de beurt. Zij heeft 2 zware partijen gevochten. Waarvan ze de eerste won en de tweede, door beslissing van de scheidsrechters, verloor. Hierdoor behaalde ze de derde plaats.

Het was een lange maar mooie dag voor het team. Volgende week zaterdag reizen zij met het team, weer af naar de grensstreek met Belgiƫ om daar 2 uur gevechtstraining te volgen om zo de volgende keer nog sterker op de mat te verschijnen.

Reacties

Cookieinstellingen