Geslaagde examens bij Budoschool Kai Sei

Foto: Budoschool Kai Sei

Afgelopen zaterdag, 20 november jl., waren de halfjaarlijkse examens bij Budoschool Kai Sei, de eerste grote examens in de nieuwe dojo. Het was een spannende, maar bovenal bijzondere, gezellige en fijne dag.

Een groot aantal van uiteindelijk 57 kandidaten gingen op voor een hogere graad. Normaal gesproken zijn toeschouwers bij examens van harte welkom; helaas was dit vanwege de huidige corona maatregelen niet toegestaan en vonden de examens “gesloten” plaats. Het was een uitdagend programma door de twee budodisciplines, het grote aantal kandidaten en de samenstelling daarvan. In totaal hebben 25 judoka en 32 karateka deelgenomen aan de halfjaarlijkse examens. Wat deze examendag ook extra speciaal maakte, was de deelname van een aantal I-/para-karateka en A-judoka. Zij hebben laten zien dat er bij Kai Sei niet gekeken wordt naar de beperkingen, maar juist naar de mogelijkheden…Kai Sei No Limits.

Bij het judo deden 25 kandidaten examen. Geslaagd voor de oranje slip op hun witte band zijn Aliya Ayaba Tanco, Milan Tijssen en Tygo de Waard. Voor de groene slip op hun witte band zijn geslaagd: Jayden Duarte en Lotte Schrauwen. Geslaagd voor de blauwe slip op hun witte band zijn Kay Brinckman en Colin Duiker. En voor de bruine slip op zijn witte band Abdelrahman Mourad. Voor de gele band, 5e kyu, zijn geslaagd: Danley van Beek, Gerard van Domburg, Chloé Giehl, Elise de Jong, Jelle Kroeze, Arthur Meijer, Omar Mourad, Jaya Rambhajan, Kaelyn Ristie en Stijn van Willigen. Joël Scheffers is geslaagd voor de groene slip op zijn gele band. De bruine slip op zijn gele band was er voor Ryan Leunissen. Voor de oranje band, 4e kyu, is geslaagd: Jenna Oerlemans. Imre van Willigen is geslaagd voor de groene slip op zijn oranje band. En Caitlin Kap voor de blauwe slip op haar oranje band. Jelle van Polanen behaalde de blauwe slip op zijn groene band. Sterre van Willigen is geslaagd voor 2e kyu en kon de blauwe band omknopen.

Bij het karate waren de Inclusief-karateka meegenomen in het reguliere examen.

 • Voor wit/gele band zijn geslaagd: Hala Alnasif, Hussin Alnasif, Mustafa Alnasif, Djamilio Bholai, Aydin Demircioglu en Sara van Dijk.
 • Voor gele band, 8e kyu, is geslaagd: Armita Gholami (J).
 • Geslaagd voor geel/oranje band: Deacen van den Bulk en Franek Roczynski.
 • Voor oranje band, 7e kyu, zijn geslaagd: Cindy Chi (J), Rayan Hamed, Merve Hayrunnisa, Caitlin Kap, Quint van Leeuwen (J), Ayashti Rambhajan (J) en Sharoshi Rambhajan (J).
 • Geslaagd voor oranje/groene band: Anson Faber, Björn de Rijck, Jens de Rijck en Jordan Ristie.
 • Voor groene band, 6e kyu, zijn geslaagd: Brian Lantrok en Shivani Rambhajan (J).
 • Geslaagd voor blauwe slip: Jayden Leunissen.
 • Geslaagd voor eerste blauwe band, 5e kyu: Kaya Ramadhan (J), Noah Tran Van (I), Ruben Werner, Stijn Werner (J) en Sophia Ziarmal (J).
 • Voor tweede blauwe band, 4e kyu, is geslaagd: Joost van der Ham (I).
 • Voor de tweede bruine band, 2e kyu, zijn geslaagd: Kyanu Peschier (J) en Ruben Volmer (J).
 • Tenslotte de hoogste bruine band, 1e kyu, was er voor Elise Reedijk. Zij kan zich gaan voorbereiden voor het 1e dan examen bij de Karate-do Bond Nederland.

Direct na het bekendmaken van de uitslagen werden de nieuwe behaalde graden uitgereikt en kregen de geslaagde kandidaten ook een aantekening in het karatepaspoort van de Karate-do Bond Nederland (KBN) en het judopaspoort van de Judo Bond Nederland (JBN) en een officieel bondsdiploma. Budoschool Kai Sei kan terugkijken op een zeer geslaagde examendag en kijkt met veel plezier uit naar de volgende! Ook interesse om (top) wedstrijdkarate, I-/para-karate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden