Sportief Wandelgroep Zoetermeer loopt Vierdaagse van Nijmegen

Foto: Sportief Wandelgroep Zoetermeer

In de groene wandelshirts van de Sportief Wandelgroep Zoetermeer zijn de deelnemers samen de finish in Nijmegen gepasseerd, een geweldig en emotioneel moment. Ze zijn met 206 wandelaars gestart in de 100ste Vierdaagse en met 197 wandelaars over de Via Gladiola gegaan.

De wandelaars uit Zoetermeer

Alle wandelaars hebben met trots hun kruisje op kunnen halen. Het was een mooi gezicht hoe de groep over de Via Gladiola wandelde naar de finish toe. Vooral voor de trainer en wandelcoach Don Braad, zijn vrouw Ingrid Braad en zijn rechterhand Nico Tetteroo en natuurlijk de trainers en wandelbegeleiders. Zij hebben geheel belangeloos en met passie de groep ook dit jaar weer getraind voor de Vierdaagse. Heel veel vrije tijd hebben zij in het wandelen gestoken, zijn wandelaars gemotiveerd en iedere keer weer mooie trainingstochten gevonden en uitgezet, om de groep voor te bereiden voor de Vierdaagse.

IMG_0078

Ook alle zaken zoals zorgen voor sponsors voor kleding, vergaderingen, inschrijvingen, onderdak, verzorging onderweg, vervoer en andere zaken die er bij komen kijken hebben zij geregeld. Iedere week kregen de wandelaars opnieuw adviezen en tips voor de trainingen. Voor vervoer werd gezorgd als wij naar de trainingen gingen in een andere plaats. Ook de sponsortassen waren dit jaar extra gevuld, zodat de wandelaars goed voorbereid op de Wedren aankwamen.  Kortom het is één groot feest geweest!

Groep helpt elkaar

Sportief Wandelgroep Zoetermeer is een zeer sociale groep en een voorbeeld voor andere. Iedereen helpt elkaar en er is geen onvertogen woord gevallen, niet tijdens de trainingen en niet tijdens de Vierdaagse. Ze hebben heel wat ontberingen geleden, maar samen ook ontzettend veel plezier gehad. De saamhorigheid was zeer groot. Het gevoel van de Vierdaagse is ook bij de groep toegeslagen.

IMG_0073

Dank

Sportief Wandelgroep Zoetermeer wil langs deze weg dan ook onze wandelaars bedanken voor hun steun en support bij deze 100ste Vierdaagse. We gaan als Sportief Wandelgroep Zoetermeer op naar de 101ste Vierdaagse in 2016. Met dank aan alle trainers, wandelbegeleiders, sponsors en alle vrijwilligers die meegeholpen hebben aan dit succes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen