Nieuwe doelen voor Dojo Hokori Meiyo

Foto: Dojo Hokori Meiyo

De examenkandidaten van Dojo Hokori Meiyo welke in juni bij het NKA-IFK zomerkamp op zouden gaan voor hun nieuwe kyu (band) hebben als nieuwe datum om naartoe te werken december gekregen.

De wedstrijdvechters welke geselecteerd zijn voor TeamNL en afgelopen maart in Turkije op het IFK Europese Kampioenschap zouden uitkomen hebben de afgelopen maanden doorgetraind. Er is nu voor de tweede keer een nieuwe datum. Het team hoopt dat ze 5 tot en met 9 november kunnen deelnemen aan dit grote toernooi.

Als voorbereiding hierop reist een deel van de jeugd van TeamNL 18 september naar Leipzig Duitsland om daar deel te nemen aan het IFK German Open junioren toernooi.

De komende periode zal er dus regelmatig door Dojo Hokori Meiyo en TeamNL in het Buytenpark worden getraind. Ook maandag 27 juli stonden de niet op vakantie zijnde TeamNL leden weer flink aan de conditie en hardheid te werken.

Ziet u ze staan moedig ze dan aan, want in deze pittige tijden is het lastig om de scherpte te behouden en dit hebben deze toppers wel nodig.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden