Trainen maar wel zonder “hi-five” bij ALTV

Foto: ALTV

“Hoera we mogen weer”. Het was deze week de meest gehoorde kreet bij de jeugd van tennisclub ALTV, toen zij het bericht kregen dat vanaf woensdag 29 april de trainingen weer opgestart gaan worden.

Vanaf vorige week dinsdag toen minister-president Mark Rutte groen licht gaf voor het sporten van de jeugd is er koostachtig overleg geweest van ALTV en de Tennisschool met onder andere de gemeente en de KNLTB om volledig te voldoen aan alle gestelde voorwaarden.

Een hand vol vrijwilligers is vervolgens hard aan het werk gegaan om bijvoorbeeld een veilige looproute te creëren, handgelpompjes op te hangen en de banen speel klaar te maken. Ook de trainers staan te popelen om eindelijk weer met hun jeugd aan het werk te gaan. Afgesproken is om voorafgaande aan de eerste training een duidelijke instructie te geven, zodat iedereen zich ook kan houden aan de protocollen en de richtlijnen van de KNLTB.

Ouders hebben via een schrijven van het bestuur te horen gekregen dat zij vooralsnog niet op het park mogen en verblijven en hun kinderen dus op de parkeerplaats moeten afzetten. Ondanks dat zijn ook de ouders blij dat er weer getennist gaat worden. Duidelijk is dan ook er weer fanatiek getraind zal worden op de banen in het Vernede-sportpark met dit verschil dat de gebruikelijke “hi-five” na een mooie bal achterwege blijven zal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden