FC Zoetermeer voegt 4 nieuwe spelers toe aan de selectie voor het nieuwe seizoen

Foto: FC Zoetermeer

Wesley van der Burch (18) (foto) keert terug als nieuwe speler voor het seizoen 2020-2021. Wesley speelde in de jeugd al voor de club uit Rokkeveen en besloot eind vorig seizoen om de uitdaging aan te gaan in de JO19 van DHC uit Delft op 4e divisie niveau.

Wesley nam contact met mij en in het gesprek bleek al snel dat Wesley heel graag wilde terug komen“, aldus hoofdtrainer Leroy Vaes. Wesley kan zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten.

Verder voegt Bernd Jongenelen (20) zich ook bij de selectie en stapt over uit een lager senioren team. Bernd is geen onbekende van Leroy Vaes, in de JO19 speelde hij ook onder de huidige hoofdtrainer.

Vanuit de eigen opleiding maken Fabian Slingerland (18) en Jesse Pronk (18) de overstap naar de selectie, beiden komen vanuit de huidige JO19-1 van de club. Fabian is middenvelder/aanvaller en deed al diverse keren mee met het 1e elftal en liet zelfs al een doelpunt noteren, ook verdediger Jesse maakte al een keer zijn opwachting.

FC Zoetermeer is blij om deze vier jongens te kunnen toevoegen aan de selectie waarbij er drie vanuit de eigen club doorstromen en Wesley na één jaar ook terugkeert, we zijn op de goede weg.“, aldus Leroy Vaes.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden