Mooie voorbereiding op EK voor Dojo Hokori Meiyo

Foto: Dojo Hokori Meiyo

Vorige week zaterdag reisde 14 vechters van Dojo Hokori Meiyo af naar Rotterdam voor een toernooi. 7 vechters vochten voor het eerst een wedstrijd en wat deden alle vechters het goed. Er werden 13 bekers mee terug genomen.

Afgelopen zondag ging, in alle vroegte, een kleinere delegatie van 7 ervaren vechters naar Averbode te België voor een toernooi waar alle full contact technieken toegestaan waren. Ook nu was er een mooie score voor het Hokori Meiyo team. Iedereen ging na een lange dag, huiswaarts met een beker.

Volgende week zaterdag doet er een team van de Dojo mee aan de Yüjin Cup te Oude Tonge om zo zich voor te bereiden op het EK eind maart in Istanbul. Naar dit EK gaan 8 vechters van de Zoetermeerse Dojo. Dit toernooi is de laatste wedstrijd voorbereiding, hierna gaan de vechters samen met de rest van het Nederlandse team bestaande uit 25 vechters, 4 coaches en 5 scheidsrechters) hard trainen om zo goed voorbereid te zijn op het Europesche Kampioenschap Kyokushin karate te Istanbul.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden