Zumba, Kickboxen, Zelfverdediging en Karate op de sponsordag van Dojo Hokori Meiyo

Foto: Dojo Hokori Meiyo

Zumba, Kickboxen, Zelfverdediging en Karate. Doe je graag één of meerdere van deze sporten kom dan 12 januari meedoen aan de sponsordag van Dojo Hokori Meiyo.

Dojo Hokori Meiyo is met een groot team door de Nederlandse Karate Associatie geselecteerd om op het EK in Istanbul Nederland te vertegenwoordigen. Wesley als Bondscoach, Conchita als scheidsrechter en nog zeven van onze vechters gaan daar de mat op om Nederland te vertegenwoordigen. Dojo Hokori Meiyo probeert daarom op een supergave manier wat geld op te halen om de kosten voor ons team te drukken.

Dojo Hokori Meiyo is er geweldig blij mee dat ze de leukste en beste instructeurs uit de Zumba, Kickboks en Karatewereld bereid hebben gevonden om zich voor het team in te zetten.

Op de sponsordag worden hapjes, drankjes en nog veel meer verkocht. Met de opbrengsten wil Dojo Hokori Meiyo het team naar Istanbul krijgen.

Dojo Hokori Meiyo hoopt dat jullie er op 12 januari tussen 11.00 en 16.00 uur allemaal bij zijn. Wil jij Dojo Hokori Meiyo steunen of supporten, laat het ze weten. Ze hebben je nodig. Neem zo veel mogelijk mensen mee, zodat de droom van dit team uit kan komen.

  • Locatie: Kruiswater 297 Zoetermeer
  • Kosten: € 10,00 voor de hele dag mee doen aan de lessen
  • Voor meer informatie: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden