Open Dag en nieuwe velden bij MHCZ

Foto: MHC Zoetermeer

Op zaterdag 14 september organiseert Mixed Hockey Club Zoetermeer een Open Dag. De vereniging zet die dag de deuren gastvrij open voor geĆÆnteresseerden om te komen proeven van de ambiance en om de accommodatie te bekijken.

Voor de kids zijn er diverse activiteiten waaronder een springkussen. Bezoekers die vragen hebben, kunnen terecht bij het informatiepunt. Ook is het mogelijk om in te schrijven voor de laatste plekjes bij de kennismakingslessen voor 4 tot 13 jarigen, die op 15, 22 en 29 september plaatsvinden. De Open Dag is van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Ingebruikneming nieuwe velden

Wethouder Ingeborg Ter Laak verricht om 10.00 uur de officiƫle opening van de nieuwe velden. Afgelopen maanden zijn drie van de vijf kunstgrasvelden bij MHCZ vervangen. Een daarvan is omgebouwd naar waterveld, de beste kwaliteit veld die beschikbaar is voor de hockeysport. Op 14 september zijn de nieuwe velden voor het eerst alle drie in gebruik bij de competitie. Voortaan beschikt de club over drie watervelden en twee semi-watervelden, een kwaliteitsverbetering waar leden en bestuur ontzettend blij mee en trots op zijn.

Over MHCZ

Bij MHCZ is het hockey goed georganiseerd en uitdagend voor alle niveaus en leeftijden. De vereniging is het sportieve thuis van ca. 1500 leden en beschikt over een ruime accommodatie met een modern clubhuis in het groene Van Tuyllpark. De hockeyclub is op de fiets en met de auto makkelijk te bereiken en sinds mei 2019 ook met het openbaar vervoer. RandstadRail tram 4 stopt voor de deur.
Het adres van MHCZ is Van der Hagenstraat 19 Zoetermeer. Meer informatie over de Open Dag en Kennismakingslessen is te vinden op www.mhcz.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden