Zondag 7 april Start van het Honkbal en Softbalseizoen

Foto: Zoetermeerse Honk- en Softbalvereniging Birds

Zondag 7 april start een heel nieuw seizoen vol Honkbal, Softbal en Beeball bij de Zoetermeerse Honk- en Softbalvereniging Birds. Dit seizoen krijgt een feestelijk tintje. De vereniging bestaat namelijk dit jaar 50 jaar.

Op 10 december 1969, dat was de dag dat ZBSV Birds werd opgericht en dit seizoen wordt het vijftig jarig bestaan van de vereniging gevierd. het seizoen start met een traditionele ‘Openingsday’. Deze speciale start bestaat onder andere uit een fantastisch defilé van alle teams.

Precies om 13.30 uur zullen alle teams van de vereniging zich aan het publiek voorstellen door middel van een defilé. Van jong tot oud, van 5 tot 65 jaar oud zullen zich op het Honkbalveld begeven. De eerste bal zal worden gegooid door de burgemeester van Zoetermeer Charlie Aptroot. Hierna zal het seizoen voor ons Heren 1 Honkbalteam starten met de 1e competitiewedstrijd tegen Neptunus.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Het 1e heren softbalteam speelt in de hoogste klasse van Nederland. Vrijdagavond 5 april zijn zij al gestart met hun competitie. Het 1e Dames softbalteam speelt de eerste competitiewedstrijd op de officiële openingsdag, zondag 7 april. Zij spelen om 10.30 uur op het softbalveld, voordat de festiviteiten van de openingsdag starten.

Op deze feestelijke dag zal er van alles te doen zijn voor alle leden en bezoekers. Alles is versierd en dankzij vele sponsors is er een springkussen, een loterij, een sponsoractie met het gooien van golfballen en er is ook allerlei lekkers te koop. Suikerspinnen, popcorn en hamburgers en rond 15.00 uur zijn ook de grote jubileum taarten te bewonderen (en te eten).

Zoetermeerse Honk- en Softbalvereniging Birds hoopt dat er veel mensen een kijkje komen nemen op hun terrein. Iedereen is welkom om deze feestelijke dag mee te komen maken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden