Bestuurlijke versterking FC Zoetermeer

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Vanaf heden is er bestuurlijke versterking gekomen bij onze club. Jacob de Boer en Frank Krooder zijn door de commissie van “Wijze mannen” als interimbestuurders gevraagd om het bestuur te komen versterken.

Zij treden op als interim voorzitters en vormen samen met Peter Verheij en Rob van der Zwan het dagelijks bestuur. De overige bestuursleden zijn Edwin van Vliet (bestuurslid Facilitaire Zaken) en Chequita Kasimbeg (bestuurslid algemene zaken). De functie voetbalzaken ligt voorlopig bij de interim-voorzitters.

Jacob, Frank en de zittende bestuursleden zullen zich de komende maanden vooral richten op de start van het nieuwe seizoen en de indelingen van de teams, het technische beleid bij de club en het uitwerken van plannen voor nieuwbouw.

Het bestuur is voornemens om nog voor de zomer een algemene leden vergadering uit te schrijven en een toelichting te geven op zowel de samenstelling van het bestuur als de prioriteiten waarop het zich richt. Jacob de Boer en Frank Krooder zijn al lang actief binnen FC Zoetermeer. Zij zijn nu ook toegevoegd aan de commissie “wijze mannen” onder leiding van Anton Wintermans.

Het bestuur spreekt de hoop uit nu weer voortvarend een aantal dringende zaken op te kunnen pakken. Mocht u zelf actief willen worden binnen het bestuur of ideeën hebben voor de nabije toekomst, stuur dan een mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen