Win kaarten voor het Wildlife Filmfestival met je natuurfoto

Foto: Provincie Zuid-Holland

Zuid-Holland heeft liefhebbers van groen en natuur veel te bieden. De provincie nodigt iedereen uit om zijn of haar mooiste natuurfoto, gemaakt in Zuid-Holland, te delen via Instagram.

Laat vooral je inspiratie de vrije loop. Een foto van een bijzonder dier of zeldzame plantensoort is welkom, maar we zien net zo graag een mooie plaat van de ochtendnevel die over de velden hangt. Of een detailfoto van een paddenstoel.

Hoe doe ik mee?

Plaats je foto op Instagram en zet er de hashtags #natuurfotozh en #mooizuidholland bij. Zo maken we samen een mooie verzameling van al het moois dat je in Zuid-Holland kunt tegenkomen tijdens een wandeling of fietstocht.

Meedoen kan tot maandag 23 oktober. Die dag om 12:00 uur kiezen we uit de tien foto’s die de meeste likes hebben gekregen de drie die wij het allermooist vinden. De inzenders van die foto ontvangen elk twee vrijkaarten voor de openingsavond van het Wildlife Film Festival in Rotterdam, op 26 oktober.

Wildlife Film Festival

Van 26 tot en met 29 oktober vindt voor de derde keer het Wildlife Film Festival Rotterdam plaats. Vier dagen lang toont het Wildlife Film Festival de beste en meeste recente natuurdocumentaires uit binnen- en buitenland op het witte doek.

Natuur- en filmliefhebbers vanuit het hele land komen naar Cinerama in Rotterdam voor het spectaculaire aanbod van dit grootste natuurfilmfestival van Nederland.
De provincie Zuid-Holland is trotse partner van het Wildlife Film Festival, omdat wij het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met groen en de recreatieve mogelijkheden daarvan.

Openingsfilm

Het Wildlife Film Festival Rotterdam gaat dit jaar van start met de natuurfilm Arjan’s Big Year waarin aandacht wordt gevraagd voor bedreigde vogelsoorten. Amsterdammer Arjan Dwarshuis trok vorig jaar de wereld rond en spotte maar liefst 6.852 soorten en vestigde hiermee een nieuw wereldrecord! De vogelliefhebber bezocht 40 landen, waaronder Verenigde Arabische Emiraten, Sri Lanka, India, Maleisië, de Filippijnen, Ecuador, Suriname en Argentinië. Zijn bijzondere reis waarin hij de heetste woestijnen trotseert en zich een weg baant door de meest afgelegen tropische regenwouden om vogels te spotten, is voor het eerst te zien op het WFFR.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen