D66 is op zoek naar het beste duurzame initiatief van 2017

Foto: D66

10 oktober was het de Dag van de Duurzaamheid. Dit is een te belangrijk thema om slechts eenmaal per jaar bij stil te staan.

Daarom wil D66 Zuid-Holland in januari 2018 het beste duurzame initiatief van onze provincie belonen met de Duurzaamheidsprijs Zuid-Holland 2017. U kunt projecten nomineren om voor deze prijs in aanmerking te komen door dit formulier in te vullen.

Waar is D66 naar op zoek?

Zelf draagt de provincie haar steentje bij om van de regio een wereldvoorbeeld van groene economie en duurzame gebiedsontwikkeling te maken. Maar er zijn nog veel meer vernieuwende, duurzame initiatieven in onze provincie. En daar zijn we naar op zoek!

Voorwaarden

Om die initiatieven te waarderen reikt D66 Zuid-Holland in januari 2018 de Duurzaamheidsprijs Zuid-Holland uit aan een innovatief en duurzaam project. Iedereen kan een project indienen, ook als u geen lid bent van D66. Uit de nominaties stelt onze jury een shortlist samen. Op de projecten van deze lijst kunt vanaf 6 december stemmen via deze website.

Maar daarvoor moeten er eerst initiatieven genomineerd worden! De criteria voor een te nomineren project zijn als volgt:

  • Het initiatief is gevestigd in Zuid-Holland.
  • Het initiatief moet al worden uitgevoerd. (Plannen die nog in de voorbereidingsfase zijn, komen niet in aanmerking.)
  • Het initiatief moet op kleine of grotere schaal een bijdrage leveren aan een duurzaam Zuid-Holland.
  • Het initiatief moet innovatief zijn. Dat betekent: het moet nieuw zijn, of nieuw in Zuid-Holland of een nieuw onderdeel of nieuwe werkwijze bevatten.

Procedure

U kunt uw nominatie indienen via het aanmeldformulier tot 20 november 2016. De jury maakt een shortlist uit de genomineerde initiatieven. Van 6 december 2017 tot en met 7 januari 2017 kunt u stemmen op de projecten op de shortlist via deze website. Later in januari 2018 zal tijdens de Nieuwjaarsborrel van D66 Zuid-Holland de winnaar bekend worden gemaakt. De winnaar ontvangt de titel ‘Beste Duurzame Initiatief in Zuid-Holland 2017’ en een bijbehorende prijs.

Informatie

Mocht u nog vragen hebben over de Duurzaamheidsprijs, neem dan contact op met de fractie van D66 Zuid-Holland of kijk op deze website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen