VVD: Hoe ziet de toekomst van wonen in Zoetermeer eruit?

Foto: Redactie Zoetermeer

Discussieer mee tijdens een inspirerend programma over wonen in Zoetermeer en geef uw mening over de woon- en bouwvisie van de gemeente voor nu en in de toekomst. Praat mee over wat er voor de stad en per wijk moet veranderen en wat er niet verloren mag gaan.

Promoten en stimuleren

De lokale VVD wil het wonen in Zoetermeer promoten en stimuleren. Op 29 maart houdt de lokale VVD met deskundigen in de woon- en bouwwereld een discussieavond over wonen in Zoetermeer. Tijdens de discussieavond worden de aanwezigen geïnformeerd over de woon- en bouwvisie en over de strategische- en innovatieve bouwontwikkelingen van de gemeente Zoetermeer. De aanwezigen discussiëren in een inspirerend programma over wonen voor nu en voor de toekomst. Maak deze avond uw woonwensen en woonbehoeften kenbaar. Van belang zijn ook vraagstukken in de combinatie van wonen, werken, winkelen en ontspannen in Zoetermeer.

Kwaliteit van wonen

De VVD vindt het belangrijk de discussie volledig te richten op de kwaliteit van wonen in Zoetermeer. Uitgangspunten van de gemeente zijn groter groeien, meer investeren en meer samenwerken met particulieren wanneer het gaat over duurzaamheid. Belangrijk daarbij is de innovatieslag in de bouwwereld gericht op de kwaliteit van wonen, leefbaarheid, duurzaamheid en energiezuinig omgaan met alternatieve voorzieningen in water, warmte en licht.

Lagerhuisdebat

De discussie over wonen in Zoetermeer vindt plaats in de vorm van een Lagerhuisdebat. De panels bestaan uit lokale en nationale politici, raadsleden, een wethouder, een hoogleraar woningmarkt, deskundigen uit de bouwwereld en de raad voor de bouwontwikkeling, een fiscalist, een bouwadviseur, een beleidsmaker, een architect, een makelaar en een hypotheekadviseur. De paneldiscussies leiden tot vragen en stellingen die aan het publiek worden voorgelegd. Laat deze avond uw stem horen!

U bepaalt dus mede het woonbeleid en de kwaliteit van wonen in Zoetermeer!

De avond is geslaagd als de bezoekers met een goed gevoel huiswaarts keren en de gemeente en de lokale politici met huiswerk achterblijven om Zoetermeer naar een hoger woonplan te tillen.

Aanmelden

Voor het bijwonen van de discussieavond kunt u zich aanmelden bij de secretaris van de VVD Zoetermeer, mevr. Thera Hoekstra via  [email protected]. De toegang is gratis en iedereen is welkom! De discussieavond wordt gehouden op woensdag 29 maart 2017 in het theaterzaal van Restaurant 1892, Dorpsstraat 74A te Zoetermeer.  De inloop is vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Het einde van de avond wordt verwacht rond 22.00 uur

 

We verwachten een grote opkomst, want we willen allemaal goed wonen in Zoetermeer!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen