Utopolis.nl wordt kinepolis.nl

Foto: kinepolis.nl

Komende week verhuist en verandert de website van Utopolis Almere en Utopolis Zoetermeer: vanaf 23 maart is de filmagenda van deze bioscopen te vinden op de website van Kinepolis.

Utopolis Zoetermeer

De komende tijd worden alle Utopolis bioscopen steeds meer Kinepolis en zullen ze ook de naam van de keten gaan dragen. De eerste stap in deze overgang is een nieuwe website: vanaf donderdag 23 maart zijn Utopolis Almere en Utopolis Zoetermeer online te vinden op kinepolis.nl in plaats van op utopolis.nl. Filminformatie- en tickets voor deze bioscopen zijn dan via kinepolis.nl verkrijgbaar, en via de recent gelanceerde Kinepolis-app.
De overgang naar kinepolis.nl gaat gepaard met de overstap op een nieuw ticketsysteem. Om een soepele integratie van dit systeem te garanderen zijn de filmtickets voor het filmprogramma vanaf 23 maart ook pas op 23 maart beschikbaar.

Nieuw ticketsysteem

In het nieuwe ticketsysteem is het niet meer mogelijk om te reserveren. Wel kan de bezoeker voor alle films en events tickets kopen en direct de gewenste stoelen in de zaal selecteren; online via kinepolis.nl en via de Kinepolis-app, of in de bioscoop bij de kassa en de ATM’s.

Utopolis Almere

Utopolis Almere wordt later dit jaar verbouwd om meer aan te sluiten bij de look-and-feel van Kinepolis. Dit betekent dat het interieur en het winkelconcept worden vernieuwd, en dat er Automatische Ticket Machines (ATM’s) komen om tickets te kopen en/of af te halen. Volgens de voorlopige planning begint de verbouwing nog voor de zomer. Voor Utopolis Zoetermeer zijn er nog geen verbouw-plannen.

Veranderingen

Bekende Utopolis-concepten zullen iets veranderen:

  • De FilmKnip Card wordt vervangen door het 5-sterrenticket en 10-sterrenticket; de bezoeker kan deze omruilen bij de kassa van de bioscoop.
  • Perfect Evening zal plaatsmaken voor deals met diverse restaurants, met een gevarieerd aanbod en verschillende prijsklasses.
  • Ladies Movie Night wordt Ladies Night.
  • Cinema Plus heet vanaf dit seizoen Cine+.
  • Kids Film & Fun zal Mega Kids Party gaan heten.
  • BB&B krijgt twee varianten: de BBB met 1 film en BBB XL met 2 films.

De overige tickets en evenementen blijven hetzelfde en ook de Flex Card zal blijven functioneren.

Andere Utopolis bioscopen

De andere drie Utopolis bioscopen (Den Helder, Emmen en Oss) gaan binnenkort ook over naar kinepolis.nl. Zodra de definitieve datum hiervan bekend is zullen we dit communiceren.

Over Kinepolis

Kinepolis Group ontstond in 1997 uit een fusie van twee bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Kinepolis Group telt 49 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. In Nederland zijn Utopolis en Wolff Bioscopen onderdeel van Kinepolis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen