CDA Zoetermeer opgelucht: geboortezorg HagaZiekenhuis blijft open

Foto: pixabay.com

Het CDA Zoetermeer is blij en opgelucht nu het HagaZiekenhuis heeft toegezegd de geboortezorgafdeling open te houden. Dit cruciale besluit verlicht de last voor toekomstige ouders en versterkt de band tussen de gemeenschap en haar ziekenhuis.

Het behoud van de geboortezorg in ons eigen ziekenhuis is van onschatbare waarde voor aanstaande ouders. Het biedt een geruststellende gedachte dat de benodigde zorg binnen handbereik is, zonder dat er lange afstanden moeten worden afgelegd. Dit verlicht niet alleen stress tijdens een vaak spannende periode, maar versterkt ook de band met onze stad.

Dank

Dit goede nieuws is het resultaat van de inzet van velen, niet van één groep. We willen daarom onze oprechte dank uitspreken aan de inwoners van Zoetermeer. Hun steun en acties hebben echt geholpen. Ook de dokters en verplegers verdienen een pluim. Ze hebben hard gewerkt en laten zien dat ze om onze stad geven.

Een bijzonder woord van waardering voor de wethouder

We willen graag speciale waardering uitspreken voor de CDA-wethouder Ingeborg ter Laak. Haar onvermoeibare toewijding en vastberadenheid om de belangen van onze inwoners te behartigen verdienen erkenning. Haar rol als pleitbezorger van onze gemeenschap was van cruciaal belang voor het behoud van de geboortezorgafdeling.

Blijvende inzet voor onze stad

Als CDA Zoetermeer blijven we ons inzetten voor het welzijn van onze stad en haar inwoners. Dit succes is een bemoedigend voorbeeld van wat we samen kunnen bereiken. Laten we deze positieve energie vasthouden en blijven werken aan een gezonde en zorgzame samenleving voor alle inwoners van Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen