Kom naar het CDA-event met Derk Boswijk

Derk Boswijk
Derk Boswijk
Foto: CDA Zoetermeer

Het CDA Zoetermeer organiseert op woensdag 25 oktober een boeiend en interactief evenement met Derk Boswijk, nummer 3 op de CDA-lijst voor de Tweede Kamer. Tijdens deze avond zal Boswijk zijn visie op de toekomst van Nederland delen en in gesprek gaan over prangende en actuele thema’s.

Bent u nieuwsgierig naar de visie van Derk Boswijk op de toekomst van Nederland? Wilt u met hem in dialoog treden over actuele onderwerpen zoals de woningmarkt, de energietransitie en de landbouw? Of misschien wilt u ontdekken hoe u actief kunt worden voor het CDA en de fractie en het bestuur beter kunt leren kennen? Of gewoonweg een goede politieke discussie wil bijwonen ? Dan nodigt hetCDA u van harte uit om dit CDA-evenement bij te wonen op woensdag 25 oktober om 20.00 uur in de Herberg naast de Oude Kerk in Zoetermeer.

Regio welkom

Toegang tot dit evenement is kosteloos en open voor iedereen, dus kom vooral langs! We waarderen het als u zich van tevoren aanmeldt via deze link (https://forms.gle/YUM5YoFgJpvcrzCDA). Dat helpt ons met bij de organisatie. U kunt zich ook aanmelden via e-mail door een bericht te sturen naar [email protected]. Het CDA kijkt ernaar uit u te verwelkomen op 25 oktober.

Derk Boswijk
  • Wat? CDA campagneavond met Tweede Kamerlid Derk Boswijk
  • Wanneer? Woensdag 25 oktober 2023 om 20.00 uur
  • Waar? De Herberg Zoetermeer (naast de Oude Kerk)
  • Dorpsstraat 59, 2712 AD Zoetermeer
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen