Koffie & Zó! op bezoek in Rokkeveen

Foto: Zó! Zoetermeer

Ook na de verkiezingen blijft de fractie van Zó! Zoetermeer benieuwd naar de mening van de Zoetermeerders. Daarom komt Koffie & Zó! op zaterdag 30 april van 11.00 tot 13.00 uur naar het winkelcentrum in Rokkeveen.

‘Voor ons als lokale partij is het belangrijk om met inwoners in gesprek te zijn en te blijven, over wat er allemaal wel en niet goed gaat in de stad. Dit contact helpt de fractie om inwoners te kunnen betrekken bij het nemen van besluiten, en bij het controleren of alles wordt uitgevoerd zoals het is afgesproken,’ aldus Marijke van der Meer, fractievoorzitter van Zó! Zoetermeer.

In maart was Koffie & Zó! in het winkelcentrum in Seghwaert. Daar hebben wij vooral klachten gekregen over de rommel op straat. Zó! Zoetermeer zal daar extra aandacht voor vragen, want rommel leidt al snel tot verloedering.

Als het slecht weer is gaat Koffie en Zó! niet door. Wij laten dat op zaterdagochtend weten via www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Mensen die zaterdag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen kunnen altijd een bericht sturen naar: [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen