PvdA Zoetermeer organiseert digitale discussieavond Cultuurvisie 2030

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Op dinsdagavond 11 mei om 20:00 uur organiseert PvdA Zoetermeer een digitale bijeenkomst over de Cultuurvisie 2030. Met meerdere deelnemers uit het culturele veld belooft het een interessante avond te worden waarin de voor- en nadelen van de cultuurvisie worden besproken.

De gemeente heeft de Cultuurvisie 2030 opgesteld in samenwerking met grote en kleine culturele partijen uit Zoetermeer. De cultuurvisie is breed ingestoken en volgens meerdere partijen had het concreter gemogen. PvdA-commissielid Marissa van der Tol vraagt zich af: “Wat vinden de culturele organisaties en de inwoners uit onze stad eigenlijk van deze visie en is iedereen die mee wilde doen meegenomen in het proces om deze visie op te stellen?”

Om antwoorden te krijgen op deze vragen organiseert PvdA Zoetermeer daarom op dinsdagavond 11 mei om 20:00 uur een bijeenkomst over deze visie. Marissa van der Tol: “We hopen dat hier veel mensen op afkomen, zodat er zo veel mogelijk input vanuit het culturele veld én vanuit de Zoetermeerder komt. Aangezien de coronamaatregelen nog niet afgelopen zijn, zal de bijeenkomst online plaatsvinden. Je kunt dus vanuit je eigen kamer meeluisteren, discussiëren en dingen inbrengen. Om de discussie op gang te brengen hebben we verschillende sprekers uitgenodigd om hun standpunt ten aanzien van de visie toe te lichten.”

Aanmelden kan door te mailen naar [email protected] met als onderwerp Cultuurvisie 2030. Na aanmelding wordt op de dag van de bijeenkomst de link opgestuurd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden