Rode Café PvdA over toekomst LangeLand Ziekenhuis afgelast

Margot Kraneveldt (fractievoorzitter PvdA)
Foto: Redactie Zoetermeer

Het Rode Café met als thema ‘De toekomst van het LangeLand Ziekenhuis’ op vrijdag 13 maart in De Sniep is afgelast. Ook de aansluitende Politieke Pubquiz gaat niet door. Dit vanwege de strengere maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd om de verdere verspreiding van het corona-virus tegen te gaan.

“Tot onze grote spijt moeten we het Rode Café uitstellen totdat de situatie weer is genormaliseerd en evenementen weer kunnen plaatsvinden”, zegt fractievoorzitter Margot Kraneveldt van de PvdA. “Maar het is niet anders en de volksgezondheid gaat natuurlijk voor. We moeten allemaal ons steentje bijdragen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. De PvdA is van mening dat we de aanwijzingen van de overheid moeten opvolgen en het risico niet kunnen nemen dat mensen op deze avond besmet raken”.

Als het weer mogelijk is, komt het Rode Café zeker weer op de agenda, met hetzelfde thema. “De belangstelling voor deze avond was erg groot, de zaal zou bomvol hebben gezeten. Daarom gaan we hier zeker een vervolg aan geven, als het weer kan. En ook de sprekers hebben hun medewerking weer toegezegd, dus van uitstel komt zeker geen afstel!”, aldus de PvdA.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden