PVV tegen vuurwerkverbod

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De PVV is tegen een totaalverbod op vuurwerk. Vuurwerk afsteken hoort volgens de fractie bij oud en nieuw en is een gezonde en sociale Nederlandse traditie.

Mensen gaan met de jaarwisseling massaal naar buiten toe om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Laat een kleine groep relschoppers het niet verpesten voor de rest.

In de strijd tegen vandalisme en overlast is het van primair belang dat we eerst eens serieus werk maken van de strijd tegen illegaal vuurwerk. Het is immers illegaal vuurwerk dat voor de problemen zorgt.

Het is ook hoog tijd dat onze politiemensen, die uitstekend werk verrichten, meer middelen en collega’s krijgen. Het is volstrekt onacceptabel dat Zoetermeer niet eens 80% van de agenten krijgt waar zij recht op heeft. Vandalisme en overlast dienen hard te worden aangepakt.

Zoetermeer en vuurwerk

Voor de serie artikelen die vandaag gepubliceerd zijn hebben we alle politieke partijen vragen gesteld. Alle partijen die de vragen beantwoord hebben staan online. Ook de burgemeester heeft een aanvullende toelichting gegeven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden