Zaterdag Koffie & Zó! in Buytenwegh

Foto: Zó! Zoetermeer

De maandelijkse Koffie & Zó! wordt op zaterdag 28 september van 11.00 tot 13.00 uur gehouden. Dit keer in winkelcentrum Buytenwegh. Iedere Zoetermeerder die met de fractie van Zó! Zoetermeer wil praten is welkom.

“Er gebeurt van alles in de stad. De bouw van Gymworld is gestart, de locatie voor het nieuwe zwembad is uitgekozen – dus over een paar jaar weer volop mogelijkheden voor vrij zwemmen – er zijn plannen voor een heleboel woontorens in het centrum, en voor heel veel woningen rondom de Afrikaweg, en er zijn nog steeds nogal vage plannen om de bibliotheken in Oosterheem en Rokkeveen te sluiten of om te bouwen” zegt Marijke van der Meer, de fractievoorzitter van Zó! Zoetermeer. Er is dus genoeg te bespreken, en we horen ook altijd graag wat er niet goed gaat in de wijken, of waar de mensen juist heel tevreden over zijn.”

Zó! Zoetermeer is een lokale partij en vindt het erg belangrijk om heel veel contact te houden met de mensen. Behalve de mogelijkheden om via de website, via e-mail en telefonisch van gedachten te wisselen, wil de partij ook aan bewoners de gelegenheid geven om in persoonlijke gesprekken over hun leven en hun stad te praten.

Buitenactiviteit

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden