Koffie & Zó! in het Stadshart

Foto: Zó! Zoetermeer

Zoals iedere maand komt Zó! Zoetermeer naar een wijk om met de mensen te praten. Zaterdag 31 augustus wordt Koffie & Zó! gehouden in het Stadshart van 11.00 tot 13.00 uur.

Fractievoorzitter Marijke van der Meer: ‘De fractie, geholpen door actieve leden van de vereniging, praat regelmatig met de bewoners van Zoetermeer waardoor we altijd goed op de hoogte zijn van de wensen en zorgen in de stad. Ditmaal staan we in het centrum. We horen graag van de bewoners hoe zij aankijken tegen de komst van een dozijn extra woontorens en vooral wat zij vinden van de huidige en de toekomstige parkeersituatie. Hoe denken zij over hun eigen vervoermogelijkheden? Zien ze het gebruik van deelauto’s zitten? We willen het graag weten.’

Hoewel Koffie & Zó! dit keer in het Stadshart wordt gehouden zijn ook mensen uit de rest van de stad van harte welkom om met de fractie te komen praten.

Buitenactiviteit

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden